Kunst te koop

De schilderijen hieronder zijn te koop. Bij interesse graag een bericht sturen, zodat ik het schilderij voor je kan reserveren en we alles verder kunnen bespreken.

Voor het meest actuele aanbod kun je het beste een afspraak inplannen en langskomen in het atelier.

Ophalen

Je kunt het werk komen bekijken en ophalen bij atelier blauw. Kom langs in het gezellige Callantsoog aan zee. Betaling contant of digitaal met je mobiel. Stuur een bericht om een afspraak te maken. 

Verzenden per post

Het schilderij kan ook per post opgestuurd worden. De verzendkosten zijn voor de koper. Afhankelijk van het formaat zijn de kosten meestal tussen 20-40€, verzekerd met track-en-trace. Je krijgt een factuur gemaild met daarin alle betalingsgegevens. Na ontvangst van de betaling wordt het schilderij zorgvuldig verpakt, verzekerd en met de post aan je adres gestuurd. 

In opdracht

Vind je mijn schilderijen en mijn stijl leuk, maar zit er nu niets passends tussen? Zoek je iets helemaal passends bij je interieur of heb je een bepaald motief in het hoofd of in een specifiek formaat? Ik maak graag een uniek schilderij in opdracht voor jou! 

Voor meer inspiratie kun je kijken in het archief waarin reeds verkochte kunstwerken staan.

Dus wil je een schilderij in bepaalde afmetingen, kleuren of een bepaald onderwerp? Dat kan! 
Ben je geïnteresseerd in een dergelijk schilderij, neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden en prijzen (deze variëren afhankelijk van de afmeting tussen 50-500 Euro). Dan denk ik graag met je mee. 

Bel me (06-19986400), stuur een WhatsApp of stuur een bericht via de knop hieronder.

Naamschilderij

Een mooi schilderij voor de kinderkamer!

Laat een prachtig schilderij maken met de naam van het kind erop, helemaal uniek voor jullie. De geboortekaart kan als voorbeeld dienen, dan heb je meteen een leuke stijl te pakken. Iets anders mag natuurlijk ook, ik denk graag met je mee.

Formaat: 24x30cm – €60 | 30x30cm- €65

Ook een leuk kraamcadeau!